keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tatuointikuumeilua ja kesätöiden ettimistäMulle on iskeny ihan totaalinen tatuointikuume. Enkä tarkota mitään sen tyyppistä et iho on ihan tatuointien peitossa, vaan esim sellanen hartian alueelle mahtuva. En kyl ennen kesää tuu saamaa sitä, koska tartten eka kesätyön et pystyn sen maksamaa. Aikasemmin kammosin ajatusta sen tatuoinnin tekemisestä, koska kipu, mut nyt niin monella kaverilla on tatuointi. Harkitsen joko jotain taruolentoo tai sitte joku millä on oikeesti joku merkitys mulle. Mut aika näyttää. Tää on vasta suunnitelmatasolla.
Yks vaihtoehto on fenix lintu
Ja mistä kesätöitä? Se on vielä mysteeri, mut ainaki Lidlille on työhakemus lähetetty. Sen lisäks viel S-ryhmälle pitäis kans lähettää hakemus. Toivottakaa onnea.

Tänää oli enkunkoe ja huomenna ois viel matikankoe. Sit alkais viikonloppu. Voi olla et mennää murunkaa käymää leffassa, ku molemmat haluis nähä Exoduksen. Mut pitää kattoo. Viikonloppuna pitäis käyä varmaa kans metästää kengät mun Wanhojen mekon kans. Niihinki on enää vähän yli kaks viikkoo. Apua! Ja perjantaina on teoriakoe! Mul on ihan liikaa asioita ees! Oon ollu ihan hermoraunio viimeaikoina ja valitettavasti Ristokin on saanut kokee sen :(

Nyt pitää kiiruhtaa ku matikan pohjatunti alkaa! Nähää taas! =)

2 kommenttia:

  1. Haha mikä sattuma, mäkin tein just tänään postauksen tatuoinneista! :D Ja sitä kipua ei tartte pelätä, kyselet vaikka tatuoijalta että mikä kohta kehossa on sellainen mihin vähiten sattuu, ja ne yleensä ottaa huomioon tosi hyvin jos on kipukammoa ja pitävät taukoja :)

    Mut tsemppiä kaikkiin noihin asioihin, tansseihin, teoriakokeeseen, kenkien metsästykseen! :)

    VastaaPoista
  2. Joo mä huomasinki sun postauksen ja aattelin just mennä kattoon sen :D Ja joo, en mä enää hirveemmin sitä kipua pelkää mut hyvä neuvo toi kysyminen. Ja kiitti, sitä onnea tarvitaa :D

    VastaaPoista