maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ekaa kertaa äänioikeudellinen...

... Ja toisin kuin hyvin moni ikäisistäni, mä päätin äänioikeuttani myös hyödyntää. Ai miks? Mut on kotona opetettu olemaan kiinnostunut yhteiskunnasta ja mahdollisuuksista vaikuttaa sen toimintaan. Päätin äänestää, koska tämän hetkinen hallitus ei muuta olekaan kun mokaillut; Rahaa lapataan lapiokaupalla (jos näin voi sanoa) Kreikkaan, kun sitä ei ole omankaan maan kansalaisilla ja lisäksi valtio velkaantuu koko ajan lisää, mikä tulee näkymään vielä pitkään tulevaisuudessa. Nykyiset päättäjät eivät tajua, että me nuorethan sen joudumme tulevaisuudessa maksamaan ja jos sama laulu jatkuu, niin tästä hölmöilystä kärsivät myös meidän lapset.

Mä halusin käyttää äänioikeuttani, jotta mulla olisi myös tulevaisuudessa varaa valittaa, mikäli en ole päättäjiin tyytyväinen. Inhoan niitä jotka eivät äänestä ajatuksella "ei yksi ääni mitään ratkaise". Mistäs te sen tiedätte? Ei olisi eka eikä vikakaan kerta kun yksi ääni tekee sen eron. Ja jostain kumman syystä musta tuntuu, että ne, jotka eivät äänestä, ovat kuitenkin äänekkäimmin valittamassa päättäjien toimista. Älkää valittako vaan tehkää asian eteen jotain!

Suomen on aika muuttua. Ja se NATO-jäsenyys on saatava mahdollisimman nopeasti, sanoi tuo "Idän Ihme" mitä tahansa. Liian pitkään on jatkunut kumartelu Venäjälle. Eikös tää ole itsenäinen valtio, joka itse ratkaisee omat asiansa? Siks toisekseen, uhka Suomelle on tullut AINA idästä ja näin tulee olemaan jatkossakin, mikäli Venäjä ei romahda, tai edes sen hallinto vaihdu. Yksin me ei olla koskaan pärjätty ja olis aika ottaa menneisyydestä opiksi tai rintamalla kuoli ja vammautui miehiä turhaan.

Ehkä mäkin vielä joskus lähden tuohon touhuun kunnolla mukaan, mutta toistaseks tyydyn kirjottamaan mielipiteitäni täällä blogin puolella! ^^ Ja huom: Nää on vain mun mielipiteitä, joista provosoituminen on ihan turhaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti