sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonloppu ja äitienpäivä

Vihdoin mäkin pääsin tänne päivittelemään kuulumisia. Oon tosissaan koko viikon juossut vaikka ja missä, niin en oo täällä ehtinyt käymään.

Perjantaina lähdin Markon ja äidin kanssa Helsinkiin kun käytiin ostamassa mulle pari uutta paitaa, sellaset valkoset housut ja uudet kengät (jotka oli aika pikkusen kalliit xP).  Menin sitten Markon luokse, kun palattiin takas Keravalle ja jäinkin sinne sitten yöksi. Eilinen sitten meni hoidellessa kouluasioita, seuratessa Suomi-Slovakia lätkäottelua, väsätessä äidille korttia ja vielä illalla Markon kanssa pyöriessä kaupungilla. Se ihminen saa kyllä vieläkin perhoset lentelemään mun masussa <3 Ja huomasin ajan vähän liitäneen kun maanantaina tulee kuukausi meillä täyteen. ^^

Tänään sitten mentiin Järvenpäähän "Härmän Rati" nimiseen ravintolaan syömään mun kummitädin perheen ja hänen miehen vanhempien kanssa. Ravintolassa oli buffet ja ruoka oli tosi hyvää :P Sen jälkeen käytiin vielä samalla porukalla vierailemassa mun mummin luona, joka alzheimerin taudin takia on jo pidemmän aikaa asunut hoitokodissa Tuusulassa. Hänelläkin muisti vaan tuntuu huonontuneen, kun ei tahtonut mua saati mun kymmenvuotiasta serkkua enää muistaa :/ Nyt sitten tunnin päästä olis suunta vielä treeneihin. Laitan vielä kuluneilta päiviltä kuvia tähän loppuun. Näkyillään taas =)
Sokoksen kahvilassa shoppailujen jälkeen

Oikeanpuoleinen äidille tehty (ellei jo kortin tekstistä huomannut :D), vasemmanpuoleinen mummille.


Kuohari ei oikein oo vielä mun juttu xp

paita: KappAhl - 29,95; housut: KappAhl - 29,95; kengät Amerikasta

paita: KappAhl - 17,95

Kengät: Sokos - 115e

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja hienon äitienpäiväkortin oot tehnyt! :)

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista