maanantai 31. elokuuta 2015

Lopettakaa jeesustelu!

Pienen tauon jälkeen taas hyvä tulla koulun hyppytunnilla puolikuntosena tännekin kirjottelemaan. Syysflunssa iski siis muhunkin. Aihe, josta mä nyt halusin tulla teille puhumaan on viimeaikoina pyörinyt mediassa hyvinkin paljon. Siitä on myös muutama muukin kirjoittanut blogiinsa, paras esimerkki varmaan tämä. Aihe siis on maahanmuuttajat.

Itse olen seuraillut viimeaikoijen keskustelua maahanmuuttajista aika surullisena. Surullinen olen ollut sen vuoksi, että ulkomailta tulevista puhutaan, kuin eläimistä: "Ei niitä enempää tänne, ei pystytä elättämään". Jos eläimiin vertaus oli huono, niin sitten heistä puhutaan pelkästään numeroina; Mietitään, kuinka paljon maahanmuuttajiin kuluu verorahoja ym. Heidän ihmisarvo unohdetaan ihan kokonaan. Valitettavasti tämäntyyppistä ajatusmallia edustaa myös osa omista ystävistäni. Tavallaanhan se on myös mielipideasia, mutta silti suututtaa ja surettaa huomata, kuinka itserakkaita jotkut ihmiset ovat. Tosin pahimman esimerkin antoi se, että erään pakolaisten vastaanottokeskuksen lippusalkoon nostettiin natsilippu. Lippu, joka edustaa pahinta kansanmurhaa, mikä koskaan on tapahtunut. Kansanmurhaa, jossa yli kymmenen miljoonaa ihmistä menetti henkensä. Ja siihen päälle vielä huomaan joidenkin omastakin lähipiiristäni olevan ajatuksissaan aivan yhtä kapeakatseisia ja itserakkaita. Ei harmita ei.


Ymmärrän kyllä, että tähänkin maahan tulee niitä mätiä munia muiden joukossa, mutta ei sitä voi välttää. Mätämunia on Suomen kantaväestössäkin. Niitä on joka maassa ja kaikissa kansoissa. Sen takia, että tännekin tulee niitä kelan tuilla eleleviä laiskureita, tai heitä, jotka muuten vaan tekevät kiusaa, ei kuitenkaan kaikkia tänne tulevia pidä tuomita. Nykyään monella on se asenne, että se kaupungilla vastaan kävelevä musta mies on automaattisesti raiskaaja. Lapsia pelätään päästää kulkemaan yksin kouluun saati liikkumaan muutenkaan kaupungilla ilman valvontaa (toki pieniä lapsia ei yksin voikaan kaupungille päästää). Se on niin typerää. Sana ennakkoluulo on jotain mitä vihaan ja tässä kohtaa ihmisten ennakkoluulot tuntematonta kohtaan nimenomaan korostuvat. Kaikkea uutta pelätään, eikä sille anneta edes mahdollisuutta. Toinen ennakkoluulo näiden raiskausjuttujen lisäksi on, että kaikki tänne tulevat maahanmuuttajat eläisivät pelkästään sossun tuilla, eivätkä pistäisi tikkuakaan ristiin. Väärin taas. Itse tunnen joitakin ulkomaalaistaustaisia ja sen lisäksi lehdissä on ollut paljon juttua siitä, kuinka joku tänne tullut haluaisi päästä töihin, jotta voisi auttaa perhettään, mutta ei pääse oleskeluluvan puuttumisen takia. Tosiasiahan on se, että ilman maahanmuuttajia tämä maa seisahtaisi aika äkkiä. Syy tähän on se, että koulutetut kantaväestön jäsenet lähtevät etsimään maata, jossa saisivat työstään parempaa palkkaa. Valitettavasti monet tänne jäävistä ovat joko hyvin vähän koulutettuja, tai muuten vaan eivät ole töissä. Me "tavalliset" suomalaiset kun valitamme siitä, ettei niitä töitä ole. Onhan niitä, mutta ne ovat ns. paskaduuneja, joita ei kukaan meistä suostu tekemään. Luulenpa, etten ole ainoa joka on huomannut, että esimerkiksi bussikuskit tai siivoojat ovat nykyään entistä useammin muualta maailmasta tulleita. Tähän vielä bonuksena se, että heidän asiakaspalvelunsa on usein paljon ystävällisempää, kuin tavallisen suomalaisen asiakaspalvelijan. En yleistä, mutta monesti näin on.Helppohan se on meidän kantasuomalaisten suosia omaa väestöä ja ajaa "kummajaiset" pois, mutta jos siihen ryhdytään, niin voin kertoa että silloin myös omasta ystäväpiiristäni lähtisi aika moni. He kun eivät ole kokonaan suomalaisia, joten heidänhän pitäisi lähteä vai mitä? Niinpä, ei mustakaan. Joten lopetetaan tää hemmetin jeesustelu, koska me ei olla itsekään täydellisiä. Suomesta ulos ne maahanmuuttajat, jotka eivät oikeesti tee yhtään mitään hyödyllistä, mutta loput saa vallan hyvin jäädä. Noita mätiä muniakin kun on loppupelissä aika vähän.

~Julia

2 kommenttia:

  1. Blogista puuttuvat tilastot kuinka moni työllistyy tai on työllistynyt maahanmuuttajista tai siirtolaisista 10v tai 15v aikana. Ja paljonko elättämiseen menee rahaa suomella. Toisekseen paska duuneja ei myöskään löydä mistään tai tilastoja niistäkin paljonko niitä on ja missä päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä näemme malliesimerkin ihmisestä joka ajattelee maahanmuuttajia nimenomaan vaan numeroina. Kaikki toi asia löytyy kun osaa etsiä, muuta en sano. Onneks suurin osa ihmisistä osaa myös asettua muiden asemaan.

      Poista