keskiviikko 16. syyskuuta 2015

"Savun hälvettyä tutkimme tilannetta"

Sanonta mikä sopinnee varmaan tähänkin tilanteeseen :D Luojan kiitos mulle ei enää yöllä noussut uudestaan kuumetta tai lämpöä muutenkaan, joten selvisin kunnialla kirjotuksista :) Olin tosiaan koulun liikkasalin pukkarissa, missä olisin tarpeen tullen päässyt myös patjalle lepäämään hetkeksi, mikäli olo olisi heikentynyt liikaa. No, en onneks tarvinnut patjaa ja muutenkin selvisin kokeesta ulos kolmessa tunnissa. =)

Koe itsessään oli kohtalaisen helppo. Varmaan eniten vei aikaa ne 50 monivalintaa (en haluu nähdä mitään monivalintoihin liittyvääkään ennen kevään ruotsin kirjotuksia) ja essee, jonka suunnittelussa meni vähän aikaa, kun ideoita piti vähän rajailla ulos. Kirjotin otsikosta numero kolme. Heille, jotka eivät tiedä, kyseessä oli siis lausahdus, jonka Jose Manuel Barroso (Euroopan komission entinen puheenjohtaja) on sanonut. En muista enää, miten se englanniksi meni, mutta suomennettuna se on suurin piirtein että "Meidän täytyy keskittyä tulevaisuuteen, mutta menneisyydestä hankitulla viisaudella". No mullahan lähti siinä tarinatorvi soimaan niin, että tosiaan hetken kesti, että sain vaan kaiken oleellisen rajatuksi paperille. Ja silti se meni sinne 264 sanaan mikäli en ihan väärin muista. No, siitä ei vielä rokoteta pisteissä onneksi. Maksimi sanamäärähän siis periaatteessa oli se 250. Muista tehtävistä ongelmia aiheutti lähinnä aukkotäydennys, koska siellä oli sanonta "kerta kaikkiaan". Ei minkään sortin hajua mikä se on englanniksi :o Haluisko joku sivistää mua? Anyone?

Kokeen jälkeen piti vielä talsia terveyskeskuksen päivystykseen hakemaan lääkärintodistus. Se pitää huomenna viiä rehtorille että YTL saa sen. Hyvässä lykyssä saan vähän armahdusta pisteissä, kipeenä kun kokeessa olin. Nyt tää ilta lepäilyä himassa. Mun papalla on ens lauantaina synttärit, niin voisin väsäillä synttärikortin tässä joutessani. Illalla aijon majottautua telkan ääreen katsomaan Elämä lapselle- konserttia, siellä kun on kaikki mun suosikkiartistit tänä vuonna <3 Näkyillään taas! =)

~Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti