keskiviikko 21. lokakuuta 2015

10 päivää ympäri Kreikkaa

Hei vaan taas te ihanat lukijani (ilokseni huomasin saaneeni yhden uuden joukkoon, tervetuloa vaan seuraan! =) ) ja anteeksi pitkähkön puoleinen tauko. Mulla oli viime viikolla syysloma ja niin kun taisin mainitakkin jo aikasemmin, niin sen vietin kiertäen manner-Kreikkaa. Tiivistetysti minä ja perheeni kierrettiin siis ensimmäiset viisi päivää Bosborinsalmea ja sen jälkeen palattiin Ateenaan loppuajaksi. Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin ajattelin tänne nyt lisätä niitä kuvia teidän iloksi. Niitä on PALJON!
 Yllä oleva kuva on yksi Meteoran luostareista. Meteora siis on luonto- ja luostarialue Kalampaka- nimisessä kunnassa Thessaliassa keskisessä Kreikassa. Luostareita sinne alettiin rakentaa jo 1300- luvulla. Ne rakennettiin kalliopylväiden päälle, turvaan hyökkääjiltä ja vainoajilta. Enimmillään niitä oli käytössä 24-30. Nykyään toiminnassa olevia luostareita on kuusi kappaletta.
Antiikin Olympiastadionilta, Olympiasta =)


Zeuksen temppeli

Korintin kanava


Ateenaa
Tulipahan kerrankin pitkä postaus, vaikka kuvapostaus onkin. Mutta uskokaa pois, tästäkin on jo seulottu vaikka kuinka paljon kuvia pois. Onnea teille, jotka jaksoitte kaikki kuvat katsoa :) Mä palailen taas jossain vaiheessa, oon aika kiireinen nyt loppuviikon niin menee ens viikkoon varmaan. Nähdään! =)
~Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti