tiistai 27. lokakuuta 2015

"I just can't take my eyes, can't take my eyes off you"


Tulipahan aika kertoa syy viimeaikojen hiljaiselolle. Muutama kaveri tästä tietääkin, mutta varsinaisesti ei ole ollut vielä julkinen asia. No, nytpä sain luvan kertoa tästä: Minä siis seurustelen taas. Sain koottua itseni kesän jäljiltä ja löysin viereeni uuden kullan. Mistä? Se jääkööt sisäpiirin tietoon.

Mutta kuka tämä mysteeriherra sitten on? Noh, nippelitietoa nyt tähän alkuun. Poikaystäväni nimi on siis Ville ja iältään herra on 20. Ville asuu Espoossa ja muutti just vähän aikaa sitten omilleen. Hän on nuorin perheestään, kuten minäkin. Sisaruksia jätkällä on kolme kappaletta. Ville työskentelee Helsingissä Archtech Helsinki Shipyard- nimisellä telakalla. Suomennettuna hän siis rakentaa laivoja, aika pitkälti erinäisiä jäänmurtajia. Koulutukseltaanhan Ville siis on levyseppä.

 Meidän juttu alkoi pari viikkoa sitten vasta, eli pitkään ei olla vielä ehditty yhdessä olemaan. Aika paljon ollaan kuitenkin jo keretty tekemään; Viime viikonlopun esimerkiks vietin Villen luona kun lauantaina käytiin katsomassa Yksin Marsissa 3D:nä Sellossa ja sitä ennen subissa syömässä.

Vaikka tottakai edetäänkin aika päivä kerrallaan- tyylillä, niin meillä on silti jo jonkin tason suunnitelmia tulevalle talvelle esimerkiks. Meikäläisen ois ainakin tarkotus oppia ajamaan moottorikelkkaa ja yhessä ois tarkotus lähtee rinteisiinkin jossain vaiheessa. =) Tää herra kun rakastaa kaikkia moottoroituja ajoneuvoja (pojat ei kasva aikusiks, niiden lelut vaan suurenee xD ), niin keväällä saattaa taas ostaa itselleen prätkän. Se taas meinaa sitä, että tämän tytön täytyy talven aikana saada hankittua ajovermeet itselleen, vähintään siis kypärä ja ajotakki, tai muuten ei kyytiin oo asiaa. Ja kuvitteliko joku tosiaan että tämä poikatyttö skippais tsäänssin päästä prätkän selkään? Ei tasan! =D

Tosta biisistä tossa alussa on tullut vähän meidän biisi. Ville sen mulle linkitti kännykkään joskus ja nykyään kuuntelen sitä aina kun on herraa ikävä. Ilmeisesti jätkä tekee ihan samoin :) Mutta kultasempaa jätkää saa rannoilta hakea, eikä varmana löydä, sen minä sanon. <3

Tässä varmaan kaikki tähdellinen info ja se, minkä voi julkisestikin kertoa. Ville tulee jonkin verran varmaan mun blogissa jatkossakin esiintymään, niin ajattelin nyt ensin hitusen infota, että kenestä oikein on kyse =)

Nähdään viikonlopun jälkeen (oon pe-su Ruotsin risteilyllä)
~Julia

3 kommenttia: