perjantai 2. lokakuuta 2015

#Petoonirti

Mun piti alunperin siis kirjottaa niistä papan 90v-synttäreistä (jotka siis oli jo viikko sitten, hupsistakeikkaa :D ), mutta mä en sitten kirjottanutkaan koska muistin tässä viikolla että, kappas vaan, mullahan on Antti Tuiskunkin keikka tässä välissä. Joten aiheena tänään on siis tämä kyseinen keikka :)

Keikkahan siis järjestettiin Helsingin Virgin oil- ravintolan klubi/baaripuolella. Se ei tosiaan ollut enää tuon mittaluokan suosiota nauttivalle artistille mikään kauhean iso keikka, kun yleisöäkin oli "vain" about kolmisensataa henkilöä. Keikka oli akustinen (tai puoliakustinen, niinkun Antti itse ilmaisi), eli lavalla ei ollut Antin lisäks kun kaks bändin jäsentä, joista toinen soitti akustista kitaraa ja toinen syntikkaa. Itse mietin aluks kun kuulin, että kyseessä on akustinen keikka, että näinköhän siellä tulee olemaan samanlainen tunnelma, kuin niillä isoilla konserttikeikoilla, mutta ennakkoluulot osottautu kyllä ihan vääriksi.

Keikka kesti sen about kaks tuntia ja eka tunti meni siihen, kun herra nimeltä Elias Kaskinen (jos jollekin ei sano mitään niin laulaa bändissä nimeltä Elias Kaskinen ja Päivänsankarit) haastatteli Anttia. Aiheita oli laidasta laitaan, pääosassa tietysti Antin musiikki. Jonkun verran puhe meni myös Antin kokemaan koulukiusaamiseen, mistä oon kyllä kuullut ja lukenut ennenkin. Tällä hetkellä en ymmärrä miten Anttia on oikeesti voitu kiusata. Positiivisempaa ja maanläheisempää henkilöä ja varsinki artistia saa rannoilta hakea. Mieleenpainuvin haastattelussa tais kuitenkin olla kun Antti selitti jotain asiaa x (en muista enää mitä) ja sitte kysyi että mikä vuosi nyt on. :'DD Voin kertoa että ihan vaan vähän rupesi yleisö nauramaa ja siinä menikin sitten hetki, että Antti pysty jatkamaa tarinaansa. =D Noo, sattuuhan sitä.


Haastattelun jälkeen oli parin minuutin tauko ja sit alkoi itse show. Sitä kirkumisen määrää siellä yleisössä :'DD Juu, allekirjottaneellakin oli ääni hiukkasen hukassa ton konsertin jälkeen... hups xD Anyway, Antti veti tottakai biisejä siltä sen uusimmalta levyltäkin, muun muassa "Peto on irti", "Blaablaa (en kuule sanaakaan)" ja tietysti "Keinutaan". Viimeksi mainitun aikana tuli tanssittua oikein kunnolla. Oli "vähän" kuuma sen jälkee =D

Uusimpien biisien lisäks Antti veti myös niitä sen useemman vuoden takasia hittejä, kuten "Juuret", "Tyhjä huone" ja "viilto". Sen lisäks se veti "Hyökyaalto", "Rakkaus on" ja "Jää tai mee". Jos vielä oli jotain niin en kyllä muista. Eiköhän ne siinä aika pitkälti olleet.

On se vaan niin ihana! <33 Kolmas kerta kun nään sen livenä. No joo, tässä kaikki tältä erää. Ei tuu enempää Antti-hypetystä, älkää huolestuko :D

Mä painun viikonlopuks taas mökille joten kattellaa ens viikolla taas! :)
~Julia

2 kommenttia:

  1. Vautsi, vaikuttaa mahtavalta kokemukselta! Varsinkin akustisena, oi että :)

    VastaaPoista