Blogin takana:

Olen vastikään 18 vuotta täyttänyt nuori naisenalku Keravalta.Käyn lukion viimeistä luokkaa, sillä vietin vuoden 2013-2014 Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltiossa vaihto-oppilaana. Kyseiseltä ajalta minulla on oma englanninkielinen blogi, mikäli aihe enemmän kiinnostaa.

Perheeseeni kuuluu minun ja vanhempieni lisäksi koiramme Ines, rodultaan Coton de Tulear, sekä kaksi vanhempaa siskoani, joista toinen on asunut Englannissa jo kymmenen vuoden ajan. Tämän lisäksi mulla on poikaystävä, joka jossain määrin blogissani saattaa aina välillä näkyä.


Pitkäaikaisin harrastukseni on showtanssi, jota olen harrastanut jo melkein kymmenen vuotta. Tämän lisäksi rakastan piirtämistä ja lukemista, sekä olen aloitteleva luontovalokuvaaja (kuvia saattanee välillä blogiin ilmestyä) ja kamerana mulla toimii Nikon D3300. Talvisin tulee myös käytyä laskettelemassa. Mulla on myös suunnitelmissa jatkaa taekwon-doa, jonka pari vuotta sitten jouduin lopettamaan loukkaantumisen takia. Jos lääkäri antaa luvan, niin aloitan kyseisen kamppailulajin uudelleen niin pian kuin voin.

Toivottavasti tykkäät mun blogista! =)

~Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti