lauantai 14. toukokuuta 2016

"Mä joka päivä töitä teen..."

"...joka ainoa aamu seitsemäksi meen..." Fiksut saattaa heti jo tästä alusta hiffata, mitä kerrottavaa mulla on. Eli joo, mä sain vihdoin viimein töitä! Oon talvesta asti ettinyt ja ettinyt ja aina on tullut kielteinen päätös, mutta nyt tärppäsi, kun Villen kautta oli kontakteja. No mihin mä nyt sitten pääsin? Moni varmaan tuntee sellasen firman kun ISS niin tämä on sen niminen kun RTK ja käytännössä ihan ISS:ää vastaava kiinteistöhuoltofirma. Itse pääsin siis puutarhapuolelle hommiin eli tää kesä meneekin sitten pensaita trimmatessa, ruohoa ajellessa ja rikkakasveja kitkiessä :D Maanantaina alkais hommat ja voin kertoa että mua "ihan vaan vähän" jännittää, vaikka se puutarhapuolen pomo vaikutti oikeinkin mukavalta ihmiseltä :) No, katsotaan miten homma lähtee käyntiin. Aikasiin aamuihin täytyy kyllä tottua kun siellä duunissa pitää tosiaan jo seittemältä olla. Apuva! Kahvista ja musta saattanee tulla oikeinkin hyvät ystävät lähiaikoina :D


Muuten tää viikko ei oikeestaan oo ollut mitenkään normaalista poikkeava. Sunnuntai-iltana kun oltiin tultu mökiltä kotiin niin suuntasin saman tien takasin Espooseen ja siellä olin eiliseen asti. Huomenna meen takasin, kun Espoosta on helpompi mennä töihin kun Keravalta.
Tässä tais olla kaikki oleellinen tältä erää. Pahoittelen kuvien vähyyttä, mutta hirveästi ei ole tullut mitään kuvattavaa vastaan. Päivitän taas ens viikon aikana kuulumisia töistä ja muuhunkin liittyvästä ja koitan kuvailla hitusen enempi, joten pysykäähän mukana :)

~Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti