keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Loma odottaa!

Pitkästä aikaa ilmestyin taas tänne kirjottelemaan kuulumisia. En ole täällä käynyt kokeiden takia, mutta nyt ne on vihdoin viimein ohitse.Yllättävän vähän kokeita siihen nähden että yleensä se viiminen koeviikko on kaikista pahin. Nyt olis enää huominen, jollon se kokonaiset kaks kolme tuntia menee seuratessa opettajat vastaan oppilaat pesispeliä, ja perjantai, jollon kakkoset lähtee pariks tunniks Porvooseen. Oon niin innoissani siitä! Brunbergin tehtaanmyymälässä mennään muun muassa käymään.

Lauantaina olis vielä kevätjuhla ja tietysti ne lakitukset. Oon miettinyt, että voisin jäädä sitä seuraamaan, kun lakin saa kuitenkin munkin muutama hyvä kaveri. Mutta se riippuu onko salissa tilaa ja jaksaako Marko jäädä vielä niitä seuraamaan. Muuten viettelen viikonlopun Markon kanssa, kun porukat todennäkösesti lähtee mökille. Meillä on jo kaikkia kivoja suunnitelmia viikonlopuksi ^^

Tänään mulla oli vapaapäivä, niin käytiin Markon kanssa Tuusulan padolla kuvailemassa. Keli suosi kyllä paremmin, kun hyvin.
Nyt pitää mennä, kun meen äidin kanssa vielä metsästämään mulle jotain kivaa kesämekkoa tonne keskustan kauppoihin. Jos löydän jotain, niin siitä tulee sitten tänne kuva! Nähdään lauantain jälkeen! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti